שניצל קריספי של שני בלייר

שניצל קריספי של שני בלייר
2.6/5 - למתכון דירוג של 14 חובבי בישול

מצרכים:

  • 800 גרם פילה חזה עוף (כ-9 שניצלים בינוניים)
  • כוס קמח
  • 3/4 כוס מים
  • חצי כוס קורנפלור
  • ביצה
  • כפית חרדל
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • כף צ’ילי מתוק
  • חצי כפית שום גבישי
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 2 כוסות פירורי לחם

אופן הכנה:

  1. בקערה, ערבבו את הקמח, המים, הביצה, החרדל, הפפריקה, הצ’ילי המתוק, השום הגבישי, הפלפל השחור והמלח עד לקבלת עיסה חלקה.
  2. טבלו כל שניצל בבלילה, נערו קלות להסרת עודפים וצפו בפירורי לחם.
  3. חממו שמן במחבת שטוחה על אש בינונית-גבוהה.
  4. טגנו את השניצלים עד להזהבה משני הצדדים.
  5. הוציאו את השניצלים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכון זה של שני בלייר מציע דרך פשוטה ומהירה להכנת שניצל קריספי וטעים. השילוב של פירורי לחם ותבלינים מעניק לשניצל ציפוי פריך וטעם עשיר.

Exit mobile version