שעועית ירוקה מוקפצת – גרסה משודרגת

שעועית ירוקה מוקפצת - גרסה משודרגת
2.2/5 - למתכון דירוג של 13 חובבי בישול

מתכון של ורד מרציאנו

תוספת טעימה וקלה להכנה לכל ארוחה!

מצרכים:

  • שקית שעועית ירוקה מוקפאת
  • כרבע כוס שמן זית
  • 1-2 שיני שום קצוצות
  • כף-שתיים סויה
  • שומשום
  • מלח

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים עם מלח בסיר. מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים מספר דקות עד שהיא מתרככת מעט (לא יותר מדי!).
  2. מסננים את השעועית ומייבשים.
  3. מחממים שמן זית בסיר או מחבת. מוסיפים שום קצוץ, סויה ושומשום ומטגנים כחצי דקה.
  4. מוסיפים את השעועית המבושלת ומקפיצים כדקה נוספת.

בתאבון!

הערות:

מתכון זה הוא גרסה משודרגת למתכון המקורי של ורד מרציאנו. הוא פשוט ומהיר להכנה, ומתאים כתוספת למגוון רחב של מנות. ניתן לגוון את המתכון על ידי הוספת תבלינים נוספים כמו פפריקה, כורכום או ג’ינג’ר.

Exit mobile version