עוף עם בצל ופטריות בסיר אחד
זמן הכנה: כ-10 דקות זמן בישול: כשעה וחצי
מצרכים:
- 4 כרעיים, חצויים
- 4 בצלים, פרוסים דק
- 2 סלסילות פטריות שמפיניון או פורטובלו, פרוסות
- כף סילאן
- כפית כורכום
- כפית פלפל שחור
- כף שמן זית
- מלח לפי הטעם
תבשיל עוף עם בצל ותפוחי-אדמה
מתכונים נוספים
כבד עוף עם פטריות בבצל מקורמל – מנה מושחתת
פתיתים ועוף בסיר אחד: מתכון מהיר וקל לארוחת ערב מושלמת
טבעות עוף קריספיות בתנור מתכון נדיר
אופן ההכנה:
- מחממים שמן זית בסיר סוטאז' על להבה נמוכה. מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- מוסיפים סילאן, כורכום ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים קלות מכל הצדדים עד להשחמה.
- מסדרים את הפטריות הפרוסות מעל העוף. מתבלים במלח לפי הטעם.
- מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה ורבע, עד שהעוף רך והפטריות מתרככות. הופכים את חלקי העוף באמצע הבישול.
- אין צורך להוסיף מים! הפטריות והעוף יפרישו מספיק נוזלים במהלך הבישול.
בתאבון!
מתכון של מדי רואקי.
Leave a Reply