מתכון של איה מנצור
מתכון פשוט וקל להכנת תפוחי אדמה קריספיים בתנור. תפוחי האדמה יוצאים רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ, עם טעם נהדר בזכות התיבול. מושלם כתוספת לכל ארוחה!
מצרכים:
- חבילה תפוחי אדמה קטנים
לתיבול:
- שליש כוס שמן זית
- שום גבישי או שום כתוש
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה
- עשבי תיבול לצ’יפס כמו תימין יבש או בזיליקום
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה שלמים עד לריכוך קל.
- מסננים את המים.
- מעבירים לקערה וחותכים לחצאים.
- מערבבים עם התבלינים והשמן.
- מניחים על נייר אפייה בתבנית.
- מחממים תנור ל-250 מעלות על מצב גריל.
- אופים 20 דקות.
- הופכים את תפוחי האדמה ואופים 10 דקות נוספות עד שהם קריספיים ושחומים.
בתאבון!
Leave a Reply