תפוחי אדמה קריספיים בתנור

תפוחי אדמה קריספיים בתנור
3.1/5 - למתכון דירוג של 9 חובבי בישול

מתכון של איה מנצור

מתכון פשוט וקל להכנת תפוחי אדמה קריספיים בתנור. תפוחי האדמה יוצאים רכים מבפנים וקריספיים מבחוץ, עם טעם נהדר בזכות התיבול. מושלם כתוספת לכל ארוחה!

מצרכים:

  • חבילה תפוחי אדמה קטנים

לתיבול:

  • שליש כוס שמן זית
  • שום גבישי או שום כתוש
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • עשבי תיבול לצ’יפס כמו תימין יבש או בזיליקום

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה שלמים עד לריכוך קל.
  2. מסננים את המים.
  3. מעבירים לקערה וחותכים לחצאים.
  4. מערבבים עם התבלינים והשמן.
  5. מניחים על נייר אפייה בתבנית.
  6. מחממים תנור ל-250 מעלות על מצב גריל.
  7. אופים 20 דקות.
  8. הופכים את תפוחי האדמה ואופים 10 דקות נוספות עד שהם קריספיים ושחומים.

בתאבון!

Exit mobile version