מאפי קינמון סוכר מהירים
זמן הכנה: 5 דקות זמן אפייה: 15-20 דקות
מצרכים:
- חבילת בצק עלים מופשר
- 1 כוס סוכר
- 3 כפיות קינמון טחון
אופן ההכנה:
- פתחו את הבצק על משטח העבודה כשהניילון עדיין עליו.
- פזרו חצי כוס סוכר וכפית וחצי קינמון על הבצק בשכבה אחידה.
- רדדו קלות עם מערוך כדי שהסוכר יידבק לבצק.
- הפכו בזהירות את הבצק והסירו את הניילון.
- פזרו את שארית הסוכר והקינמון על הצד השני ורדדו קלות שוב.
- גלגלו את הבצק משני הצדדים לכיוון המרכז עד שיתקבל גליל ארוך.
- פרסו את הגליל לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
- סדרו את הפרוסות על נייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות בתוכנית טורבו.
- אפו עד להזהבה (כ-15-20 דקות).
בתאבון!
צילום והכנה: שלי סלם.
Leave a Reply