ממרח זיתים כמו במסעדות ב-5 דקות

2.4/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

ממרח זיתים ואגוזי מלך

מצרכים:

  • 1 קופסת זיתים, שטופים ומסוננים
  • 1 כוס חד פעמית (180 מ"ל) אגוזי מלך, טחונים דק
  • מלח, לפי הטעם
  • ¾ כוס (180 מ"ל) שמן זית

אופן ההכנה:

  1. הכניסו את הזיתים למעבד מזון או לבלנדר.
  2. הוסיפו את שמן הזית והמלח.
  3. טחנו עד לקבלת מרקם גס.
  4. הוסיפו את האגוזים הטחונים.
  5. טחנו עוד כחצי דקה, עד לקבלת המרקם הרצוי.
  6. טעמו ותקנו תיבול במידת הצורך.

בתאבון!

מתכון של זוהרה כהן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *