עוגת ביסקוויטים חלומית מתכון משגע

3.2/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

עוגת ביסקוויטים קלה

מרכיבים:

  • תבנית: חד פעמית בגודל בינוני
  • ביסקוויטים: שרוול וחצי
  • שמנת מתוקה: 2 מיכלים (או שמנת צמחית לפרווה)
  • אינסטנט פודינג: חבילה בטעם וניל
  • חלב: ¾ כוס (או חלב סויה לפרווה)
  • סוכר: 3-4 כפות
  • חלב לטבילה: כמות לפי הצורך
  • נס קפה נמס: כפית
  • לפיזור: שוקולד חלב מגורר או שברי מקופלת

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הקרם: בקערה, מקציפים יחד את השמנת המתוקה (או הצמחית), החלב (או הסויה), האינסטנט פודינג והסוכר עד לקבלת קרם יציב.
  2. טובלים את הביסקוויטים: מערבבים בקערית את החלב והנס קפה. טובלים כל ביסקוויט בתערובת ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית. ניתן להשתמש בשברי ביסקוויטים כדי למלא רווחים.
  3. מרכיבים את העוגה:
    • יוצקים מחצית מהקרם על שכבת הביסקוויטים ומיישרים.
    • מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים.
    • יוצקים את רוב הקרם הנותר, ומשאירים מעט בצד.
    • מסדרים שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים.
    • מכסים בשכבה דקה של הקצפת הנותרת.
  4. מגררים שוקולד חלב באופן שווה מעל העוגה.
  5. מצננים: מכניסים למקרר להתייצבות של לפחות שעתיים.

בתאבון!

מתכון של שירלי לוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *