קציצות עוף מטוגנות
זמן הכנה: 15 דקות זמן טיגון: 10-12 דקות סה"כ: כ-25 דקות
מצרכים:
- 500-700 גרם חזה עוף טרי
- 1 בצל
- צרור פטרוזיליה
- צרור כוסברה
- פלפל שחור
- פפריקה אדומה
- מעט כורכום
- 2-3 כפיות שטוחות אבקת מרק עוף
- מלח לפי הטעם
- 2-3 כפות שמן
קציצות חזה עוף מטוגנות טעימות במיוחד
מתכונים נוספים
מתכון לקציצות עוף ברוטב עגבניות עשיר וטעים
קציצות עוף ברוטב עשיר
קציצות עוף ברוטב צהוב מתכון מושלם
אופן ההכנה:
- טוחנים במטחנת בשר את חזה העוף, הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה ומעבירים לקערה.
- מוסיפים את התבלינים (פלפל שחור, פפריקה אדומה, כורכום, אבקת מרק עוף) ומלח לפי הטעם, ומוסיפים את השמן. מערבבים היטב.
- מחממים שמן במחבת ויוצרים קציצות מהתערובת. מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה.
- מניחים את הקציצות המוכנות על נייר סופג.
בתאבון!
מתכון של מלי.
Leave a Reply