תבשיל לשבת: עוף עם אפונה ותפוחי אדמה מתכון טעים במיוחד

3.1/5 - למתכון דירוג של 9 חובבי בישול

תבשיל עוף, תפוחי אדמה ואפונה

זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 40 דקות

מצרכים:

  • חלקי עוף לבחירתכם (כנפיים, שוקיים, ירכיים וכו')
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 3-4 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 כוס אפונה עדינה קפואה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • ½ כפית כורכום

אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב, מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
  2. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והאפונה הקפואה ומאדים במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים דקה מכל צד עד להשחמה קלה.
  4. מתבלים במלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף וכורכום. מערבבים היטב.
  5. יוצקים מים רותחים עד לכיסוי העוף והירקות. מביאים לרתיחה.
  6. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 40 דקות, עד שהעוף והירקות רכים.

בתאבון!

מתכון של הדס קורש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *