עוגיות גבינה מהירות במילוי חלבה – מתכון מושלם ב-5 דקות!

4.4/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

זמן הכנה: 5 דקות זמן אפייה: 20 דקות

מצרכים:

לבצק:

  • 1 ביצה
  • 75 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • 200 גרם גבינה לבנה 5% או טוב טעם
  • 3 כפות שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ⅓ כפית סודה לשתייה
  • 200 גרם קמח

למלית:

  • חלווה (או כל מלית אחרת שאוהבים)

אופן ההכנה:

  1. בקערה, טורפים יחד ביצה, סוכר ומלח.
  2. מוסיפים גבינה, שמן, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים קמח ולשים עד לקבלת בצק אחיד (לא ללוש יתר על המידה).
  4. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים, ומרדדים כל כדור למלבן דק על משטח מקומח.
  5. בעזרת גלגל משונן, חותכים כל מלבן ל-5 רצועות לאורך.
  6. בעזרת גלגל משונן, חותכים רצועות דקות לרוחב כל רצועת בצק, ומשאירים שוליים שלמים בקצה.
  7. מניחים פס חלווה על כל רצועת בצק ומגלגלים.
  8. מניחים את העוגיות המגולגלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  9. אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות, עד להזהבה.
  10. מצננים ומפדרים באבקת סוכר לפני ההגשה.

בתאבון!

מתכון של חני קונאשווילי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *