נאגטס ביתיים כמו במקדונלדס – מתכון מעלף וקריספי

3.2/5 - למתכון דירוג של 46 חובבי בישול

נאגטס ביתיים כמו במקדונלדס – מתכון מעלף וקריספי

מצרכים:

  • ½ קילו חזה עוף טחון
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

קערה 1 (תערובת יבשה):

  • 1 כוס קמח
  • 3 כפות גדושות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • 1 כפית אבקת שום
  • ½ כפית פלפל שחור

קערה 2 (תערובת רטובה):

  • 2 ביצים
  • ¼ כוס מים
  • 4 כפות קורנפלור
  • ½ כפית מלח

מתכונים נוספים

חזה עוף עם פטריות ועגבניות שרי ברוטב עשיר
חזה עוף בחרדל ודבש מתכון אליפות
קציצות עוף ברוטב בצל מתקתק

אופן הכנה:

  1. הכנת העוף: לוקחים חצי קילו חזה עוף טחון (אפשר לטחון לבד גם), מוסיפים לו כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ומערבבים היטב.
  2. עיצוב הנאגטס: עם ידיים טיפה רטובות, יוצרים צורות נאגטס – עושים כדור שטוח וקטן ואז מעיכה קלה מהצד.
  3. הקפאה: מניחים את הנאגטס המעוצבים על נייר אפייה ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות.
  4. הכנת תערובת יבשה: בקערה אחת, מערבבים כוס קמח, 3 כפות גדושות קורנפלור, כפית אבקת מרק בצל, כפית אבקת שום וחצי כפית פלפל שחור.
  5. הכנת תערובת רטובה: בקערה שנייה, טורפים 2 ביצים עם רבע כוס מים. מוסיפים 4 כפות קורנפלור וחצי כפית מלח ומערבבים היטב מיד כדי שהקורנפלור לא ישקע.
  6. ציפוי וטיגון: מוציאים את הנאגטס מהמקפיא. טובלים כל נאגט בתערובת היבשה, לאחר מכן בתערובת הרטובה. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים ומעבירים לרשת כדי שיישארו קריספיים.
  7. הגשה ואחסון: מגישים חם. לאחר שהנאגטס מתקררים, ניתן להקפיא אותם.

זמן הכנה: 30 דקות + שעתיים הקפאה דרגת קושי: קל

מתכון של מלי מאירוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *