שניצלים זהובים ופריכים ב-15 דקות
זמן הכנה: 15 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- חזה עוף פרוס לשניצלים
- פירורי לחם מתובלים
- שומשום
- ביצה
- אבקת מרק עוף
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- מעט פפריקה מתוקה
- שמן לטיגון
אופן הכנה:
- מכינים את הציפוי: בקערה קטנה, טורפים את הביצה עם אבקת מרק עוף, פלפל שחור, מלח ומעט פפריקה מתוקה.
- מצפים את השניצלים: טובלים כל שניצל בביצה המתובלת, ולאחר מכן מצפים היטב בתערובת של פירורי לחם ושומשום.
- מטגנים עד להזהבה: מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. מטגנים כל שניצל עד להזהבה יפה משני הצדדים.
- מסירים עודפי שמן: מניחים את השניצלים המוכנים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מתכון של: שובל
Leave a Reply