שניצלים זהובים ופריכים ב-15 דקות

2.2/5 - למתכון דירוג של 26 חובבי בישול

שניצלים זהובים ופריכים ב-15 דקות

זמן הכנה: 15 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • חזה עוף פרוס לשניצלים
  • פירורי לחם מתובלים
  • שומשום
  • ביצה
  • אבקת מרק עוף
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • מעט פפריקה מתוקה
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

  1. מכינים את הציפוי: בקערה קטנה, טורפים את הביצה עם אבקת מרק עוף, פלפל שחור, מלח ומעט פפריקה מתוקה.
  2. מצפים את השניצלים: טובלים כל שניצל בביצה המתובלת, ולאחר מכן מצפים היטב בתערובת של פירורי לחם ושומשום.
  3. מטגנים עד להזהבה: מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. מטגנים כל שניצל עד להזהבה יפה משני הצדדים.
  4. מסירים עודפי שמן: מניחים את השניצלים המוכנים על צלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכון של: שובל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *