קישואים ממולאים בגבינות וירקות: פצצת טעמים בריאה ומרשימה! 🤩🧀
זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 10 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- זוקיני/קישוא
- מעט שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
לתערובת הגבינות:
- 2 כפות שמנת שום שמיר 3%
- 2 ריבועים של גבינה בולגרית 5%
- בזיליקום קצוץ
- בצל ירוק קצוץ
- פלפל שחור
- מלח
מתכון לסירות קישואים ממולאים בגבינות של שי-לי ליפא – פודי
מתכונים נוספים
עלי גפן ממולאים: מתכון מסורתי עם טוויסט מודרני
פשטידת קישואים וגזר כשרה לפסח מתכון מהיר
בורקס גבינה מדפי אורז: מתכון דיאטטי וטעים בטירוף, רק 100 קלוריות לבורקס! 🥦🧀
אופן ההכנה:
-
מכינים את הזוקיני:
- פורסים את הזוקיני לאורך לפרוסות דקות.
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את פרוסות הזוקיני עד להזהבה קלה משני הצדדים.
- מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים בצד.
-
מכינים את המלית:
- בקערה, מערבבים את כל מרכיבי תערובת הגבינות: שמנת שום שמיר, גבינה בולגרית, בזיליקום, בצל ירוק, מלח ופלפל שחור.
-
מרכיבים את הרולדות:
- מניחים כפית גדושה של תערובת הגבינות על כל קצה של פרוסת זוקיני צלויה.
- מגלגלים את הזוקיני לרולדה ומחזיקים בעזרת קיסם.
מתכון של חן שובל
Leave a Reply