עוגת תפוזים וקוקוס ב-45 דקות
זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: 35 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס קוקוס
- גרידת תפוז/לימון (לא חובה)
פרק 232 – עוגת תפוזים וקוקוס
מתכונים נוספים
עוגת סולת וקוקוס פשוט מושלמת וכלכך עסיסית
עוגת תפוזים משגעת ב-5 דקות
מתכון לשניצל ממולא בירקות בנינג'ה מתכון קל ובריא ב-20 דקות
אופן ההכנה:
-
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
בקערה גדולה, מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
-
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים להקציף עד לאיחוד.
-
מוסיפים את סוכר הוניל, אבקת האפייה, הקמח והקוקוס. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
- במידה ומשתמשים, ניתן להוסיף גם גרידת תפוז או לימון בשלב זה.
-
משמנים שתי תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה חד פעמית.
-
יוצקים את הבלילה לתבניות.
-
אופים בתנור החם כ-35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
מתכון של: איריס קון
Leave a Reply