כרובית מטוגנת ברוטב לימון ושום – מתכון פשוט וטעים

4/5 - למתכון דירוג של 7 חובבי בישול

כרובית מטוגנת ברוטב לימון ושום – מתכון פשוט וטעים

זמן הכנה: 10 דקות זמן טיגון: 15 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 1 כרובית שלמה, שטופה ומפורקת לפרחים (או 500 גרם פרחי כרובית קפואים)
  • ½ כוס מיץ לימון
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
  • שמן לטיגון עמוק
  • מלח
  • פלפל שחור

פרחי כרובית ברוטב לימון ושום

מתכונים נוספים

סלט כרובית מטוגן מתכון מעלף
סלט כרובית מטוגן מתכון מעלף
אורז פרסי עם פול ושמיר מתכון אותנטי וטעים

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הכרובית:

    • שוטפים היטב את הכרובית ומפרידים לפרחים בגודל בינוני.
    • מחממים שמן עמוק בסיר.
    • מטגנים את פרחי הכרובית עד להזהבה. אין צורך לבשל אותם לפני הטיגון.
    • מסננים את הכרובית מהשמן ומעבירים לקערה.
  2. מכינים את הרוטב:

    • בקערה קטנה, מערבבים מיץ לימון, מלח, פלפל שחור ושום כתוש.
  3. מגישים:

    • יוצקים את הרוטב על הכרובית המטוגנת.
    • מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.

מתכון של בטי דרעי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *