מתכון לקציצות ערוק עם בשר (או בלי!) של אושרת שמואל
הקציצות האלה פשוט מושלמות! הן קלות להכנה, טעימות בטירוף ומתאימות לכל ארוחה. המתכון הזה הוא בסיס מעולה שתוכלו לשדרג עם תוספות כמו גזר מגורד, פטריות קצוצות או אפילו קישואים.
מצרכים:
- 2 בצלים גדולים מגורדים דק
- 2 תפוחי אדמה מגורדים
- 1/2 קילו בשר טחון (בקר או עוף) – אופציונלי
- ביצה
- 2 כפות קמח
- 2 כפות פירורי לחם
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח, פלפל שחור
- מעט כמון, בהרט, אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
- סוחטים היטב את תפוחי האדמה והבצל המגורדים.
- מערבבים את תפוחי האדמה והבצל עם הבשר הטחון (אם משתמשים).
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
- יוצרים קציצות בצורת לביבה (לא שטוחות מדי).
- מטגנים את הקציצות בשמן חם משני הצדדים עד להזהבה.
בתאבון!
Leave a Reply