תענוג מובטח !
מתכון מאת סוני יאיר
מרק חומוס זה הוא ארוחה מנחמת בפני עצמה, מושלם לימי תשעה באב וגם לימים חמים!
מצרכים:
- 1 פלפל ירוק חריף
- 2 גמבה / פלפל אדום
- 4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לעיגולים
- 1 ראש שום
- חבילה כוסברה
- 2 קופסאות חומוס מסונן / שקית חומוס קפוא מבושל
- כף גדושה מרק עוף
- כף שטוחה כורכום
- פלפל לבן / שחור מעט
- (למי שאוהבת: כף חוואיג’)
- מלח (במידה וצריך, יש לטעום)
אופן ההכנה:
- חותכים את הפלפלים ותפוחי האדמה ומטגנים ברבע כוס שמן בערך, שיכסה את תחתית הסיר בלבד.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב ומהר.
- מוסיפים כוס מים ומערבבים.
- מוסיפים את שיני השום שלמות וקלופות.
- מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והחומוס.
- מוסיפים מים למרק ומבשלים עד לריכוך מוחלט של החומוס.
טיפ: מי שלא רוצה חריף, שלא תשים פלפל ירוק.
בתאבון!
Leave a Reply