מתכון של נועם זיגדון
מתכון זה ייקח אתכם למסע קולינרי אל חופי הים התיכון, עם טעמים עדינים ומרקם נימוח. פילה מושט אפוי ברוטב ים תיכוני עשיר של יין לבן, עגבניות שרי ושום, מתובל בנגיעות של לימון וכורכום. מנה קלה להכנה, מרשימה וטעימה במיוחד!
מצרכים:
- 6 מנות פילה מושט (אפשר גם דג אחר)
- 3 שיני שום קצוצות
- 1/2 כוס יין לבן
- מיץ מלימון אחד
- עגבניות שרי חצויות
- 4-3 כפות שמן זית
- כפית טימין יבש
- מעט כורכום
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מניחים את הדג בתבנית.
- מפזרים מעל את עגבניות השרי והשום.
- מערבבים בקערה את שאר המרכיבים.
- יוצקים את הרוטב מעל הדג.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות.
בתאבון!
Leave a Reply