פרגיות צלויות במחבת: פשטות מנצחת

פרגיות צלויות במחבת פשטות מנצחת
דרגו את המתכון

מתכון מופלא וקל להכנה של פרגיות צלויות במחבת

מאת: ליאן דביר צדוק

פשטות שווה מיליונים! פרגיות צלויות במחבת – מתכון מופלא וקל להכנה. בשר עוף עסיסי וטעים שילדים אוהבים.

מצרכים

  • קילו פרגיות
  • בצל
  • פלפל חריף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צ’ילי גרוס
  • חצי כפית גריל עוף
  • כפית תבלין שווארמה

אופן ההכנה

  1. את הפרגיות לחתוך לרצועות.
  2. במחבת לחמם שמן, להוסיף בצל פרוס ופלפל ירוק חריף.
  3. כשהבצל מתחיל להשחים, להוסיף את הפרגיות ולתבל בתבלינים.
  4. לצלות ולערבב מספר דקות.
  5. לבשל על גז נמוך עם מכסה סגור 5 דקות.
  6. להמשיך לבשל עוד חמש דקות בלי מכסה על אש גבוהה לצמצום נוזלים.

בהצלחה!