עוגת שוקולד עסיסית ב-5 דקות

עוגת שוקולד עסיסית ב-5 דקות
5/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

המתכון של מלי מאירוב

הפשטות מנצחת!!!…זיכרון ילדות…ללא מיקסר…קערה אחת…ומטרפה…ועסיסית בטירוף!!!!!

עוגת שוקולד

רכיבים:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תופח
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • ½ מיכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס שוקולית

הוראות הכנה:

  1. לערבב את כל הרכיבים יחד עם מטרפה.
  2. לשפוך לתבנית.
  3. לאפות ב-180 מעלות צלזיוס כ-40 דקות.

גנאש:

  1. לחמם על הגז חצי מיכל שמנת מתוקה וחצי חבילת שוקולד מריר.
  2. כשהגנאש חם והעוגה חמה, לשפוך חצי מהכמות על העוגה.
  3. להוסיף את חצי חבילת השוקולד שנותרה לתערובת השוקולד ולערבב.
  4. לשפוך על העוגה שוב.
  5. מומלץ לחורר את העוגה עם קיסם כדי שהגנאש יחלחל לבפנים!

בתיאבון!