אקלרים של סיגלית עמגר
המצרכים:
לבצק:
- כוס חלב
- 100 גרם חמאה
- 2 כפיות סוכר
- שקית סוכר וניל
- חצי כפית מלח
- כוס וחצי קמח מנופה
- 3 ביצים
לקרם:
- שמנת מתוקה
- כוס חלב
- אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
- מחממים בסיר חמאה, חלב, מלח, סוכר ווניל.
- לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהכל נטמע ואין גושים.
- מורידים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה.
- מערבלים במיקסר ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
- מעבירים לשקית זילוף.
- מזלפים אקלרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות.
- מכבים את התנור ומשאירים את האקלרים לעוד 5 דקות בתנור.
- מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב.
- מזלפים את הקרם לתוך האקלרים.
הערות:
מתכון זה של סיגלית עמגר הוא דרך פשוטה ומהירה להכין אקלרים טעימים. ניתן למלא את האקלרים במגוון קרמים, מליות ותוספות.
Leave a Reply