שניצל במילוי פירה – מתכון מפתיע וקל להכנה
מצרכים:
לפירה:
- 7 תפוחי אדמה (בגודל בינוני)
- שמן זית (מעט)
- 1 כף מרק עוף (שטוחה – לא חובה)
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לשניצל:
- ½ קילו חזה עוף (לשניצל)
- פירורי לחם (לציפוי)
- קמח (לציפוי)
- 1 ביצה (טרופה)
- מלח
שניצל ממולא פירה – הכי טעים שתכינו
מתכונים נוספים
שניצלים זהובים ופריכים ב-15 דקות
מתכון לשניצל דג קריספי כמו במסעדה
שניצל נדיר כמו בצהרון של הילדים
אופן הכנה:
הכנת הפירה:
- נבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך. לאחר מכן נמעך אותם לעיסה אחידה ונתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- נוסיף לפירה מעט שמן זית ואבקת מרק עוף (לא חובה).
- למעוניינים בפירה חלק וקרמי במיוחד, ניתן להעביר אותו דרך מסננת דקה.
הכנת השניצל:
- ניקח את נתחי חזה העוף ונדפוק אותם בעדינות עם פטיש שניצלים, כאשר הם מונחים בין שני ניירות אפייה, עד לקבלת שניצלים דקים.
- נמרח שכבת פירה על אחד מהשניצלים הדקים ונכסה בשניצל דק נוסף, כמו סנדוויץ'.
- נטבול את השניצל הממולא בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה שבה הוספנו מעט מלח, ולבסוף בפירורי לחם.
- נטגן את השניצל בשמן עמוק וחם עד להזהבה יפה ושווה מכל הצדדים.
זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: בינוני
מתכון של מרי קוגן
Leave a Reply