דג מטוגן בציפוי פריך וזהוב

דג מטוגן בציפוי פריך וזהוב
3/5 - למתכון דירוג של 8 חובבי בישול

מתכון של צפנת קורדובה

מתכון מהיר וקל לדג מטוגן עם ציפוי פריך במיוחד. מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה.

מצרכים:

  • 8-10 פילה דגים (לא משנה איזה סוג)
  • פירורי לחם מוזהבים
  • מלח
  • מעט אבקת מרק עוף
  • אבקת שום
  • שומשום
  • קמח רגיל
  • 3 ביצים

אופן ההכנה:

  1. משרים את הדגים במלח, לימון ומים כרבע שעה. שוטפים, מסננים ומייבשים היטב.
  2. מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים (מלח, אבקת מרק עוף, אבקת שום ושומשום). ניתן להוסיף תבלינים נוספים לפי הטעם.
  3. מכינים 3 קערות: קערה עם קמח, קערה עם ביצים טרופות וקערה עם תערובת פירורי הלחם.
  4. טובלים כל דג בקמח משני הצדדים, מעבירים לקערת הביצים ולאחר מכן מצפים היטב בפירורי לחם.
  5. מטגנים את הדגים בשמן עמוק עד להזהבה.

בתאבון!