המבורגר ביתי עסיסי כמו במסעדות – מתכון מנצח
זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 10-15 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- ½ קילו בשר צוואר טחון (מספר 10)
- ½ קילו אנטריקוט טחון
- 1 בצל גדול
- ¼ כוס שמן
- 2 שיני שום
- 1 חופן פטרוזיליה
- ½ כף מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
פודיק: מתכון להמבורגר ביתי 🍔 עסיסי טעים מושלם כמו במסעדות בקלי קלות! Foodik
מתכונים נוספים
סלט קולסלאו מתכון של פעם בחיים
אונטריב מתכון בתנור עסיסי ורך בטירוף – מתכון משגע
פסטה ברוטב פסטו פטריות ירוק וטעים
אופן ההכנה:
-
הכנת הבצל:
- קוצצים דק את הבצל ומטגנים במחבת עם ¼ כוס שמן עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים מעט ומכבים את האש.
- מצננים את הבצל והשום.
-
הכנת תערובת הבשר:
- בקערה גדולה, מערבבים את הבשר הטחון, האנטריקוט הטחון, הבצל המטוגן עם השמן, הפטרוזיליה הקצוצה, המלח והפלפל השחור.
- לשים בעדינות רק עד לאיחוד החומרים.
-
קירור: מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למנוחה של לפחות 30 דקות (מומלץ לשעה או יותר).
-
צלייה:
- יוצרים קציצות מהתערובת.
- מחממים מחבת פסים או גריל.
- צולים את הקציצות מכל צד עד למידת העשייה הרצויה.
מתכון של לימור שרעבי
Leave a Reply