זמן הכנה: 10 דקות זמן קירור: 30 דקות
מצרכים:
- 500 גרם שומשום קלוי
- 5 כפות דבש (110 גרם)
אופן ההכנה:
- בסיר בינוני, מחממים את הדבש על אש נמוכה עד שנוצרות בועות.
- מוסיפים את השומשום הקלוי ומערבבים היטב עד שכל השומשום מצופה בדבש.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות.
- מעבירים את תערובת השומשום והדבש לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה.
- מניחים נייר אפייה נוסף מעל התערובת ומשמנים גם אותו קלות.
- בעזרת מערוך, מרדדים את התערובת לעובי הרצוי.
- מסירים את נייר האפייה העליון ומסמנים בעדינות ריבועים בעזרת סכין.
- מצננים את החטיף לחלוטין בטמפרטורת החדר עד שהוא מתקשה.
- חותכים את החטיף לריבועים לפי הסימונים.
טיפ: ניתן להוסיף לחטיף תבלינים כמו קינמון, הל או ג'ינג'ר טחון לפני הרידוד.
בתאבון!
מתכון של שרה קבצצי.
Leave a Reply