כדורי פירה זהובים ופריכים – מתכון של פעם בחיים

כדורי פירה מטוגנים מתכון מדהים
3.8/5 - למתכון דירוג של 12 חובבי בישול

כדורי פירה זהובים ופריכים – מתכון של פעם בחיים

זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
  • מלח לפי הטעם
  • מרק עוף לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כף קמח רגיל
  • 1 ביצה
  • פירורי לחם
  • שומשום
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:

  1. מרתיחים את תפוחי האדמה: מרתיחים את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים עד לריכוך.
  2. מתבלים ומועכים: מסננים את המים ומוסיפים מלח, מרק עוף ופלפל שחור. מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק.
  3. מכינים את העיסה: מוסיפים כף קמח לפירה ולשים עד לקבלת עיסה אחידה.
  4. מגלגלים לכדורים: יוצרים כדורים בגודל הרצוי מהעיסה.
  5. מצפים: טובלים כל כדור בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם ושומשום.
  6. מטגנים: מחממים שמן עמוק בסיר ומטגנים את הכדורים עד להזהבה מכל הצדדים.
  7. מגישים: מוציאים את הכדורים מהשמן ומניחים על נייר סופג. מגישים חם.

מתכון של: רז שלום