14
לביבות גבינה רוסיות אלו, המכונות אלדושקי, הן קינוח נפלא וקל להכנה. הן רכות ואווריריות, ונהדרות להגשה חמה עם תוספות כמו שמנת חמוצה וריבה.
מצרכים:
- 2 גביעי שמנת חמוצה (אפשר להחליף בגבינה לבנה באותה כמות)
- 1 ביצה
- 1 סוכר וניל
- רבע כוס חלב
- 1 אבקת אפייה
- כ-2 וחצי כוסות קמח (אולי נצטרך יותר)
- רבע כפית מלח
אופן ההכנה:
- ערבבו את כל המצרכים יחד בקערה גדולה.
- וודאו שהבלילה סמיכה מאוד. במידת הצורך, הוסיפו עוד קמח.
- חממו מעט שמן או חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה.
- טגנו כף מהבלילה בכל פעם, במשך כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
- הגישו חם עם תוספות אהובות.
Leave a Reply