ממרח זיתים ואגוזי מלך
מצרכים:
- 1 קופסת זיתים, שטופים ומסוננים
- 1 כוס חד פעמית (180 מ"ל) אגוזי מלך, טחונים דק
- מלח, לפי הטעם
- ¾ כוס (180 מ"ל) שמן זית
אופן ההכנה:
- הכניסו את הזיתים למעבד מזון או לבלנדר.
- הוסיפו את שמן הזית והמלח.
- טחנו עד לקבלת מרקם גס.
- הוסיפו את האגוזים הטחונים.
- טחנו עוד כחצי דקה, עד לקבלת המרקם הרצוי.
- טעמו ותקנו תיבול במידת הצורך.
בתאבון!
מתכון של זוהרה כהן.
Leave a Reply