מתכון לעוגת פררו רפאלו מושחתת

דרגו את המתכון

חומרים

לתחתית הבראוניז:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 3 ‏ ביצים
  •  כוסות סוכר 240 גרם
  • 4 כפות קמח 40 גרם
  • 3 כפות קקאו 30 גרם
  • ¼ כפית מלח

למוס:

  • 250 גרם מטבעות שוקולד לבן
  • 150 מ״ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות קרם קוקוס
  • 250 מטבעות שוקולד חלב
  • 200 מ״ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות גדושות של ממרח פרלינה / ממרח נוטלה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ״ל שמנת מתוקה
  • 4 כפיות שטוחות של ג'לטין
  • 10 כפיות חלב

לגנאש לציפוי פררו רושה:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 150 מ״ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית שמן
  • 1 חופן אגוזי ברס אגוזים מסוכרים

לגנאש לציפוי רפאלו:

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 100 מ״ל שמנת מתוקה
  • 1 כפית שמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *