זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 40 דקות
מצרכים:
- 6 כוסות אורז מבושל
- 6-8 ביצים
- 1 צרור פטרוזליה קצוצה
- 2 כפות בצל מטוגן
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ½ כף כמון
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית אבקת מרק
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה, מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מחממים ¼ כוס שמן בסיר על להבה בינונית.
- יוצקים את הבלילה לסיר, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מעבירים את הסיר לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.
טיפ: אפשר להוסיף לתערובת גבינות מגורדות כמו צ'דר או מוצרלה להעשרת הטעם.
מתכון של נועם זיגדון.
Leave a Reply