זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 20 דקות
מצרכים:
- 2 בצלים גדולים, קצוצים
- 3 קופסאות טונה בשמן
- שמן מהקופסאות
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 פלפל חריף, קצוץ (לא חובה)
- 6 שיני שום, קצוצות
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- מלח, לפי הטעם
- 1 כוס מים
אופן ההכנה:
- בסיר בינוני, מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן מהטונה עד להזהבה.
- מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הפלפל החריף (אם משתמשים), השום, הפלפל השחור והמלח. מערבבים היטב.
- מוסיפים את הטונה ומערבבים בעדינות.
- מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
- מגישים חם או קר.
טיפ: ניתן להגיש את הסלט בתוך לחמניות, על פיצה, או כרוטב לפסטה.
מתכון של נועם זיגדון.
Leave a Reply