סלט כבד קצוץ של תומר תומס – מתכון מהיר וטעים

סלט כבד קצוץ של תומר תומס – מתכון מהיר וטעים
דרגו את המתכון

 

סלט כבד קצוץ פשוט וטעים

שלום לכולם, היום אני משתף אתכם במתכון מצוין לסלט כבד קצוץ. זהו מתכון קליל שמאפשר לכל אחד ליהנות מהטעם המיוחד של הכבד המשולב עם ביצים קשות ובצל מטוגן. המתכון הזה מתאים לארוחות חגיגיות וגם פשוט לארוחות יומיומיות כשרוצים להפתיע את המשפחה עם משהו מיוחד. המתכון הוא באדיבות תומר תומאס – מומחה לבשר באיכות גבוהה.

מצרכים

  • 3 ק”ג כבד הודו, נקי
  • 3 ביצים
  • 3 בצלים
  • צרור שמיר קצוץ (אופציונלי)
  • מלח
  • פלפל
  • כמון
  • כוס וחצי שמן

הוראות הכנה

  1. בשלו את הביצים עד שהן מתקשות על ידי הרתחתן עם מעט מלח במים.
  2. צלו את הכבדים על רשת צלייה עד שהם מקבלים גוון מדיום-וול. כשמוכנים, הניחו במסננת לניקוז.
  3. קלפו את הבצלים וקצצו אותם גס.
  4. חממו את השמן במחבת על אש בינונית וטגנו את הבצלים עד שהם מזהיבים.
  5. קררו את הבצל המטוגן, הכבד והביצים למשך כשעה.
  6. גרדו את הביצים בעזרת פומפייה.
  7. טחנו את הכבד בסירוגין עם הבצל המטוגן והשמן וטחנו יחד עם הביצים.
  8. ערבבו את החומרים היטב והוסיפו שמיר (אם רוצים), מלח, פלפל וכמון לפי הטעם. ערבבו עד שהתערובת אחידה.
  9. העבירו לקערה, כסו ושמרו במקרר עד להגשה.

המתכון הזה מצוין בשביל להכין מראש ולהחזיק במקרר לארוחות טעימות בכל רגע. בתיאבון!

סלט כבד קצוץ של תומר תומס – מתכון מהיר וטעים