סלט כרוב בסגנון ייחודי
המתכון הזה מיועד לכל מי שמחפש סלט רענן, צבעוני ומעולה. הסלט עצמו פשוט להכנה, וחומרי הגלם הם נגישים וטעימים. אני אוהב את המשחק של המרקמים בטעם המיוחד שהוא משאיר
רכיבים:
- 1 כרוב סגול, חתוך לרצועות דקות
- 5 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לטבעות כולל העלים
- 1 גבעול סלרי, קצוץ דק (ללא העלים, לפי הטעם)
- 50 גרם חמוציות (בערך חצי כוס)
- 100 גרם קשיו קלוי (או אגוזים/בוטנים קלויים, בערך כוס אחת)
לרוטב:
- חצי כוס מיץ לימון
- 1 כף סויה
- 1 כפית דבש
- 1 כפית סוכר חום דמררה
- 3 שיני שום כתוש
אופן הכנה:
- מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה גדולה.
- בקערה נפרדת, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים.
- שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב ונהנים בטעם המיוחד של כל המרכיבים.
- לתוצאה מירבית, אפשר לתת לסלט לספוג את הרוטב לכמה שעות כדי להעצים את הטעם.
“`
Leave a Reply