זמן הכנה: 5 דקות זמן אפייה: 8 דקות
מצרכים:
- 4 כפות קמח
- 3 כפות ממרח שוקולד (או כל ממרח אחר שאוהבים)
- 1 ביצה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה, מערבבים היטב את הקמח, ממרח השוקולד והביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת כפית, יוצרים עיגולים קטנים מהתערובת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. העוגיות ישתטחו מעט במהלך האפייה.
- אופים במשך 8 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין לפני ההגשה.
טיפ: ניתן להוסיף לתערובת אגוזים קצוצים, שוקולד צ'יפס או כל תוספת אחרת שאוהבים.
מתכון של הדסה שושנה בהונקר.
Leave a Reply