עוגת תפוזים קלה שתמיד מצליחה
זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: 30 דקות דרגת קושי: קל
מצרכים:
- ½ כוס סוכר
- ¾ כוס שמן
- 2 ביצים
- ¾ כוס מיץ תפוזים
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 2 כוסות קמח תופח
- 50 גרם שוקולד מריר, מגורד (אופציונלי)
אופן ההכנה:
- בקערה, מערבבים את הסוכר והשמן.
- מוסיפים את הביצים ומקציפים היטב.
- מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את סוכר הווניל והקמח התופח ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
- אם רוצים, מוסיפים את השוקולד המגורר ומערבבים.
- משמנים תבנית גדולה או שתי תבניות אינגליש קייק.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
מתכון של: מלי מלכה
Leave a Reply