זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: שעה
מצרכים:
- 6-8 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לרבעים
- 5 כפות מיונז
- 2 כפות קורנפלור
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית כורכום
- ½ כף מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- שומשום (לפיזור)
פוטטוס קלאסיים – קריספיים ומתובלים שמתחסלים בשניות!
מתכונים נוספים
פוטטוס בתנור מתכון מעלף
תפוחי אדמה צלויים בתנור עם בצל המתכון הכי טעים בעולם
לביבות תפוחי אדמה מושלמות: מתכון קל וטעים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה, מערבבים היטב את המיונז, הקורנפלור, הפפריקה, הכורכום, המלח והפלפל.
- מוסיפים את תפוחי האדמה לקערה ומערבבים היטב עד שהם מצופים היטב בתערובת.
- מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור החם במשך שעה, עד שהם זהובים ופריכים.
- מוציאים מהתנור, מפזרים שומשום ומגישים חם.
טיפ: ניתן להוסיף לתערובת עשבי תיבול קצוצים כמו רוזמרין או טימין.
מתכון של נועם זיגדון.
Leave a Reply