מתכון מאת ליאור דוד
קבב ביתי זה הכי טעים שיש, והנה דרך פשוטה להכין אותו:
מצרכים:
- קילו בשר בקר טחון עם שומן
- מעט שמן
- חצי כפית פלפל שחור
- כפית מלח
- מעט כמון או בהרט
- בצל קצוץ דק
- חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
- לשים בקערה את הבשר הטחון, פטרוזיליה קצוצה, שמן, תבלינים ובצל ולערבב הכל עם הידיים טוב טוב.
- ליצור קציצות עגולות ולשטח אותן מעט לצורה עגולה ועבה.
- אפשר לטגן על מחבת פסים או לצלות על המנגל.
- לחמם מעט שמן על מחבת פסים.
- להניח את הקבב במחבת ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.
בתאבון!
על המתכון:
מתכון זה מציע דרך פשוטה ומהירה להכין קבב ביתי טעים. השילוב של בשר בקר טחון עם שומן, תבלינים טריים ובצל קצוץ יוצר קציצות עסיסיות וטעימות. ניתן לטגן את הקבב במחבת פסים או לצלות אותו על המנגל, לפי העדפה.
Leave a Reply