שעועית ירוקה מוקפצת מתכון ב-5 דקות
זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 5 דקות דרגת קושי: קל מאוד
מצרכים:
- 1 ראש שום, פרוס
- 1 כף שמן קוקוס
- 1 שקית שעועית ירוקה (600 גרם)
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כפית שמן שומשום
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שומשום קלוי
שעועית ירוקה מוקפצת ב5 דקות עם טריאקי ושומשום
מתכונים נוספים
שעועית ירוקה בתנור מתכון מעלף
שעועית ירוקה מתכון מרוקאי שאתם חייבים לנסות
מרק עגבניות ביתי עם אורז – מתכון פשוט וטעים
אופן ההכנה:
-
חולטים את השעועית:
- מרתיחים סיר עם מים.
- מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים עד לרתיחה.
- בודקים בעזרת מזלג שהשעועית עדיין קריספית ומסננים.
-
מקפיצים:
- מחממים את שמן הקוקוס במחבת גדולה או בווק.
- מוסיפים את השום הפרוס ומטגנים קלות עד להזהבה.
- מוסיפים את השעועית החלוטה, רוטב סויה, שמן שומשום, מלח ופלפל ומקפיצים במשך כ-2-3 דקות, עד שהשעועית חמה ומתובלת היטב.
-
מגישים:
- מעבירים את השעועית המוקפצת לצלחת הגשה, מפזרים מעל שומשום קלוי ומגישים מיד.
מתכון של נתי כפיר
Leave a Reply